20.3.2012

Kirsikankukkia....

Jokunen vuosi sitten työkaverini tutustutti minut Partyliten ihmeelliseen maailmaan. En voi sanoa hurahtaneeni heidän tuotteisiin, mutta muutamia ihanuuksia olen kyllä sieltä ostanut.
Hintavia tuotteitahan nuo ovat, mutta ikinä ei ole tuntunut siltä, että rahat oisivat menneet hukkaan. Ja ovat kyllä ovat somisteet saaneet kehujakin.

Onhan tuolta keskustelupalstoilta tullut luettua Partylitestä kaikenmoista, aika moni tuntuukin kritisoivan kovia hintoja ja ahdistelevia myyntiedustajia (onneksi tämä "meidän" myyjä ei ole tätä sorttia). 
Ja tottahan se on, hinnaikaita nuo ovat, eipä raaskisi joka kuukausi ostella. 

Kuvassa palavat kynttilät eivät ole Partyliten vaan olen löytänyt Tokmannilta SPAAS-merkkisiä kynttiläpusseja. Näissä kuppi ei ole alumiinia vaan muovia. 
Kuumetessaan kynttilä nesteytyy kauniisti ja valo kajastuu kauniisti myös alaspäin.

Tuossa SPAAS TRI-pussissa on 24 kpl tuikkuja, joiden paloaika on n. 4,5 tuntia. Kynttilöitä on kolmea eri värisävyä tuoksun aiheeseen sopien.
Näitä tuoksuja minä olen ostanut: Berry Coctail, Wild Orchid ja Vanilla.
Kuvassa palaa Berry Coctail, harmi kun tuoksu ei välity sinne ruudun toiselle puolelle
Sitä en osaa sanoa ovatko tuikkujen massa parafiinia koska pussissa ei ole mainintaa asiasta. Kävin SPAASin kotisivuilta myös katsomassa eikä sielläkään kerrottu mitä tuikuissa käytetään.

Ei kommentteja: