Tässä on tupaantuliaisiin tehdyn voileipäkakun ohje. Minun piti tehdä vain pieni kakku, mutta yllättäen en osannut. Lohitäytteen vedin blenderissä tahnaksi, mutta lohi käy myös mainiosta pieneksi pilkottuna.
Kananmunatäyte on siis vain munavoita, johon on listätty raejuustoa.
Itse tein munavoin suoraan voihin, jolloin suolaa ei tarvitse lisätä.
1 pkt ruistoast paahtoleipää
300 g kylmäsavulohta
200 g kylmäsavulohi tuorejuustoa
1 prk creme fraichea
Kanamunatäyte
4 keitettyä kananmunaa
voita/margariinia
200 g raejuustoa
tarvittaessa suolaa
Kuorrutus
1 prk smetanaa
1 prk yrtti-pippuri tuorejuustoa
1 dl vispikermaa
Koristeet
ruusu kylmäsavulohesta
1 kpl sitruunaa
juustoraastetta
jääsalaattia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti