29.4.2009

Päärynämousse täytekakku





Puoliso vie taas töihin kakun viimeisin päivä "kunniaksi". Hedelmäkakkua saavat siis miehet siellä nautiskella.

Pohjana 6 munan sokerikakkupohja. Kakkuvuoan halkaisija oli 26 cm.
Kakun kostutin vaniljamaidolla ja sitä meni n. 2 dl.

Päärynämousse
1 tlk säilykepäärynää pilkottuna

2,5 dl Flora vispiä

100 g maustettua rahkaa, vanilja (Valio)

3 kpl liivatelehtiä

säilykepäärynän lientä (liivatelehtiä varten)


Välissä myös

2 prk Aprikoosi pilttiä (purkki/kerros)

1 tlk säilykepäärynää viipaloituna


Päällä
kiiviä

persikkaa

ananaskirsikkaa

kiille hyydykesokerista
5 dl flora vispiä pursotuksiin

2 kommenttia:

Mint Chocolate kirjoitti...

No nyt on kakut päivitetty tänne. Pari kertaa kerkesin jo käydä kurkkimassa :) Herkullisen näköisiä ja kivat pursotukset!

Anonyymi kirjoitti...

näyttää ihan päärynämoussekakulta