Kuorrutteen päälle voi laittaa vaikka mm. nonparelleja tai pähkinärouhetta.
Itse sulatin valkosuklaata ja marmoroin sen siihen...tai ainakin yritin :)
Tästä ohjeesta tulee pellillinen.
Pohja
6 kananmunaa
3 dl sokeria
1,5 dl maitoa
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
225 g sulaa margariinia
100 g tummaa suklaata
Kuorrutus
2 dl tomusokeria
4 rkl sulaa margariinia
4 rkl kuumaa kahvia
100 g maitosuklaata
Pohjan valmistus
- Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sihtaa vaahdon joukkoon.
- Suklata rasva ja lisää siihen maito. Sulata suklaa vesihauteessa.
- Sekoita maito-rasvaseos taikinaan varovasti ja lisää sitten sula suklaa.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.
- Paista 175 astetta noin 25 min.
- Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita kuorrutuksen aineet keskenään
- Kaada kuorrute lämpöisen pohjan päälle tasaisesti
- Ripottele päälle valitsemiasi koristeita. Anna jähmettyä ja leikkaa paloiksi
- Herkuttele!
5 kommenttia:
Nää oli hyviä ;P
Herkullisen näköistä! Joko sun vauva on syntynyt?
Näyttää tosi suussasulavalta!
oi, näyttäää tosi hyvältä, pakko kokeilla itekin=) oot kyl taitava !
Jäi kyllä littanaksi pohja ja ohjeen mukaan tein. Ehkä sentin paksunen.
Lähetä kommentti