22.5.2009
Vadelmainen ristiäiskakku
Ensimmäinen ristiäiskakkuni. Onneksi kakusta ei toivottu mitään fantasia-tyylistä vaan ihan normaali täytekakku. Kun nuo perinteiset onnistuvat paremmin kuin erikoiset kakut.
Ruusut ovat marsipaania, joissa kultaista ja norsunluunvalkoista tomua. Ja lisänä sokerihelmiä.
Täyte
5 dl Flora vispiä
200 g Vanilja tuorejuustotyyppistä kasvisrasvaa, Sunnuntai
n. 250 g pakastevadelmia (soseutettu ja paseerattu)
sokeria maun mukaan
maun mukaan mansikkahilloa (minulla ei ollut jääkapissa vadelmahilloa)
0,5 dl vadelmien "sulamislientä" (liivatteisiin)
6 liivatetta
Väliin laitoin myös Kuningatar Pilttiä
Kiille
250 g pakastevadelmia
1,5 dl hyytelösokeria
1,5 dl vettä (hyytelösokeriin, kts. valmistus purkin kyljestä)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
3 kommenttia:
Tästä tuli kaunis kakku! Hienosti tehty noi pursotuksetkin! Mites sen kostutuksen kanssa meni?
No hyvä!
En tiiä ootko käyny kurkkaa mun blogia, mut tein turkinpippureista ja tummasta suklaasta juustokakun. Tää on kyl maku asia, mut musta ne toimi tosi hyvin yhessä! Mä ainakin tykkäsin :P Tuli vaan mieleen, kun just sanoit et hyi hitto mikä yhdistelmä :D
Lähetä kommentti